Workshop Kartonsnede voor op paneel

Kartonsnede op paneel.

Kartonsnede op paneel. Foto: Barbara Jarraß

Kunstenares Barbara Jarraß verzorgt op donderdagmorgen 24 februari een workshop kartonsnede voor op paneel. Hoe snijd en bewerk je karton en hoe breng je olieverf aan om tot een kunstwerk op paneel te komen? Alle materialen zoals messen, karton, penselen en olieverf zijn aanwezig. Ook wordt er gezorgd voor de inwendige mens.

Barbara exposeert op dit moment met schilderijen, kartonsnedes en beelden in het Kulturhus de Eendracht te Giethoorn met haar expositie Magische Realiteit. Op de afbeelding is een kartonsnede op paneel te zien, die ook te bewonderen is in he Kulturhus. Workshop Kartonsnede Aanvang: 09.00 uur (tot 12.00 uur) Locatie: Kulturhus De Eendracht Kosten: 55 euro Opgave: barbarajarrasz@gmail.com voor woensdag 23 februari.

Expositie Magische realiteit

Op papier, doek of paneel en met een kleurenpalet van olie- of acrylverf, begint Barbara Jarraß zonder een vast omlijnd plan aan haar werkstuk. Lijnen en kleurvlaktes staan in beginsel op voet van oorlog, totdat ze tot één magisch geheel versmelten. In de maanden februari en maart is deze expositie te zien.