Zaterdag Wollig Landleven Winter Havenfair

Een winterse haven van Vollenhove. Foto Nick van Dokkumburg

Een sfeervolle winterfair in de haven van Vollenhove, dat staat er zaterdag 19 november op het programma. Wol, lifestyle- en streekproducten, foodtrucks en een bijzonder gezellig amusementsprogramma in een sfeervol verlichte haven.

De bezoeker van de winterfair kunnen onder meer heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, de liefhebbers van handwerken komen aan hun trekken voor wol en alles voor breien, haken of spinnen en uiteraard zijn er gezellige homedecoraties en alles op het gebied van kunst, outdoor, kleding, lifestyle en verzorgingsproducten te verkrijgen. Ruim 70 specialisten presenteren hun producten, creaties en specialiteiten.

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding en cosmetica tot huisdecoraties en kunst. De bezoekers kunnen zich laten inspireren en adviseren. Ook op culinair gebied zijn er specialiteiten, zoals verschillende Veluwse en Groningse streekproducten, kaas uit diverse streken, jams, thee en honingsoorten. Bij de foodtrucks kan kennis gemaakt worden met de lekkerste koffiesoorten, waaronder Barista, verschillende Poke Bowls en broodjes, poffertjes of mini donuts en vers gerookte paling.

Tijdens de fair is er livemuziek van singer songwriter B. Morris en het duo Heels & Sneakers. Er is een sneltekenaar die karikaturen maakt, een houtzager die de mooiste beelden maakt, een bierproeverij, authentieke smederij en de paardentram verzorgt rondritjes door Vollenhove. Daarnaast komt ook die middag Sinterklaas binnen in de haven. De fair is van 14.00 tot 20.00 uur en de entree en parkeren zijn gratis.

Nieuws

menu