'Zolang je mij maar geen hork noemt.' Jona uit Oldemarkt krijgt een tweede kans in Lang Leve de Liefde. Klikt het met Jolijn of houden ze het geen 24 uur vol met elkaar?

Publiekslieveling Jona uit Oldemarkt.

Publiekslieveling Jona uit Oldemarkt. Foto: Lang Leve de Liefde

Hij is ondertussen bijna een bekende Nederlander: Jona uit Oldemarkt. Hij was vorig jaar al te zien in het SBS-programma Lang Leve de Liefde en zei daar de legendarische woorden ‘het ligt al opgebaard’. Woensdag was hij terug om te kijken of het klikt met Jolijn uit Didam.

Jona was in december in het programma te zien toen hij 24 uur doorbracht in het Lang Leve de Liefde-huis toen hij een date had met Nikki. Dat klikte totaal niet. Zo slecht zelfs, dat de twee amper een fatsoenlijk gesprek kunnen voeren. Tijdens een telefoongesprek zegt hij zelfs dat hij het nog gezelliger heeft met zijn oma als met Nikki.

Herkansing

Woensdag was hij te zien tijdens de herkansing. Dit keer zit hij in het huis met Jolijn. Jona is benieuwd. ,,Heb jij jezelf opgegeven? Ik vind dat wel knap hoor, als je ziet wat ik er allemaal uitgekraamd heb.” Nikki lacht erom: ,,Zolang je mij maar geen hork noemt.”

Het klikt met Jolijn in ieder geval een stuk beter dan met Nikki. Alleen valt zijn nieuwe date wel over zijn drankgebruik. „Mijn ideale partner? Die moet gezellig zijn. Maar ik zoek niet iemand die elke avond tien bier drinkt.” Dan hebben we een probleem, zie je Jona denken, die in zichzelf begint te lachen. „Doe jij dat dan?”, vraagt Jolijn. „Ja, natuurlijk. Als het geen bier is, dan wel Berenburg. Lekker man!”

Hoe het ze verder vergaat tijdens de 24 uur? Dat is hier terug te zien.