Zonnebloem afd. Giethoorn/Wanneperveen viert 30-jarig bestaan

De Flagellanten treden op.

Zonnebloem afdeling Giethoorn/Wanneperveen viert het 30-jarig bestaan samen met alle zonnebloemdeelnemers en de vrijwilligsters met een gezellige bijeenkomst bij restaurant Smit in Giethoorn, in de vorm van een gezellige maaltijd, met daarbij een optreden van de welbekende Flagellanten.

„Door de coronapandemie moest het 30-jarig bestaan even worden uitgesteld, maar maken we er alsnog een leuk feestje van,” vertelt voorzitter Anneke Koopmans. „We organiseren het hele jaar door leuke uitstapjes, er wordt er een presentje uitgedeeld met Pasen en Kerst of we gaan bij de mensen op bezoek.”

„We hopen dat we nog jaren door kunnen gaan met dit mooie en dankbare werk, maar zonder vrijwilligsters en bestuursleden kunnen we niet verder. Op dit moment hebben we geen voltallig bestuur. Binnenkort neemt één bestuurslid afscheid en blijven er nog slechts twee bestuursleden over. Dat is uiteraard te weinig. U begrijpt, we zijn dus dringend op zoek naar enkele bestuursleden en naar vrijwilligers. Alleen door inzet van bestuur en vrijwilligers kunnen we veel mensen onvergetelijke momenten bezorgen, al is een luisterend oor en een beetje aandacht ook heel belangrijk.”

„De afdeling Giethoorn/Wanneperveen is een kleine, maar ook een gezellige vereniging, dus we hopen op enthousiaste nieuwkomers!” Meer informatie is verkrijgbaar bij Anneke Koopmans, tel. 0621214808 of het e-mailadres akoopmans51@gmail.com

Nieuws

menu