Zuiderzeetennistoernooi voor de jeugd

Het Zuiderzeetoernooi vindt plaats op de banen van TC Vollenhove.

Zondag, 12 juni, wordt de Zuiderzee Tennis Tour georganiseerd door Tennisclub Vollenhove en Sportvereniging Tonego Luttelgeest. Het toernooi voor de jeugd vindt plaats op de banen in Vollenhove, Aan Boord 2.

De Zuiderzee Tennis Tour is een initiatief van tennisclubs en tennistrainers in en langs de Noordoostpolder. In 2016 en 2017 was er totaal 4 keer een Jeugdpoldertoernooi. De ZZTT is daarvan vanaf juni 2018 de opvolger. Het doel van de ZZTT is te zorgen dat naast er naast de tennisles meer tennismomenten voor de jeugd zijn gedurende het zomerseizoen en het winterseizoen. De ZZTT-toernooien zijn ook een mooie gelegenheid om wedstrijdjes te spelen tegen kinderen van een andere club. Verenigingen uit de volgende plaatsen doen mee: Urk, Luttelgeest, Marknesse, Espel, Tollebeek, Ens, Nagele, Creil, Rutten, Vollenhove, Lemmer, Emmeloord. Jeugdtennissers van al deze verenigingen zijn welkom bij de ZZTT, ook als ze geen lid zijn van de KNLTB.

Een groot aantal kinderen van diverse verenigingen heeft zich inmiddels aangemeld. Het toernooi start om 10.00 uur en de afsluiting zal rond 15.30/16.00 uur zijn. Iedereen is van harte welkom om alle kinderen te komen aanmoedigen. Dus graag tot ziens op de tennisbanen van Vollenhove (www.tcvollenhove.nl)!

Nieuws

menu