Blues om je vingers bij af te likken tijdens slotact Openluchttheater Tolhekke

Erwin Java en Sean Webster verzorgen de slotact. Foto: De Meenthe

Deze week in Openluchttheater Tolhekke: Harold Kooij & Ronald Knol, Ancora en de slotact van Openluchttheater Tolhekke 2021; Erwin Java’s Travel Party Ft. Sean Webster.

Harol Kooij & Ronald Knol
In dit anderhalf uur durende christelijk-muzikale programma word je vooraf ontvangen met een kopje koffie. Daarna zullen de beide heren van zich laten horen op een concertvleugel en een digitaal Hauptwerk orgel, waar ze uiteraard de highlights spelen uit hun kersverse album “Hoop”. Leun achterover en geniet van al deze noten. Verwonder je over de sterke improvisatiekracht van Ronald & Harold, wanneer ze samen “los” gaan! Dinsdag 20 juli in Openluchttheater Tolhekke, aanvang 20.00 uur.

Ancora
Ahoi! Wind in de zeilen...
Na twee uitverkochte unieke voorstellingen in Rabo Theater De Meenthe gaat Ancora een maatje groter. Tijdens deze unieke avond zullen de mannen van Ancora ondersteund door een geweldige 8-koppige live band een concert geven. De ingrediënten zijn natuurlijk Shantymuziek, Irish folk, een flinke scheut pop en de vocalen van de drie mannen. Het resultaat is een robuuste sound en een zeer aanstekelijke sfeer op vrijdag 23 juli in Openluchttheater Tolhekke om 20.00 uur.

Erwin Java’s Travel Party ft. Sean Webster
De succesvolle reeks voorstellingen en concerten in Openluchttheater Tolhekke wordt afgesloten met heerlijke blues. Erwin Java’s Travel Party bekend van o.a. live-TV-programma Veronica Inside brengt samen met de uit Sheffield (UK) afkomstige zanger/gitarist Sean Webster een avond top blues muziek om je vinger bij af te likken. Erwin Java maakte deel uit van o.a. Herman Brood’s Wild Romance en maar liefst 25 jaar van Cuby & the Blizzards. Naast het touren met zijn eigen band is Java vanaf 2015 vaste kracht in de theaterprojecten van bluespromotor èn voetbalanalist Johan Derksen. Sean Webster – woonachtig in Giethoorn - zal Java’s Travel Party bijstaan in zowel stukken van “Keepin ’it Real” als materiaal uit Webster’s eigen omvangrijke oeuvre. Webster heeft meegedaan aan de tv-show ‘We Want More’. Ook heeft hij opgetreden bij Veronica Inside. Johan Derksen noemde hem na een optreden de beste blueszanger die er in Nederland rondloopt. De goede vrienden Java en Webster en zijn samen te zien in Openluchttheater Tolhekke op zaterdag 24 juli, aanvang 20.00 uur.


Meer informatie over deze voorstellingen en kaartverkoop: www.openluchttheatertolhekke.nl of 0521-514 004.

Nieuws

menu