Cabaretduo Oldenhermanns speelt Unsexed

Vledder Een pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna altijd) sexy pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag. Dat is wat cabaretduo Oldenhermanns ten tonele brengt in Unsexed, op vrijdag 21 februari in het daktheater de Tippe in Vledder.

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes rennen Lize van Olden en Anna Hermanns van zandbak naar darkroom en van hockeyveld naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, als vrouw, als man of kruipend over straat. Maar altijd in stijl.

Vanaf de rand van de zandbak overzien zij hun leven en gaan ze op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Ze doen een krampachtige poging om de façade van een mooi en gelukkig leven in stand te houden. Maar helaas, ook zij moeten geloven aan de vuige, ongemanierde, overspannen en eerlijke kant die achter de zandbakrand schuil gaat. De naakte waarheid, maar dan wel in een designerjurkje.

Oldenhermanns won als Oldenosborn in 2014 het Cameretten Festival. Lize van Olden en Anna Hermanns hebben door hun beeldende, absurde, fysieke spel een geheel eigen stijl ontwikkeld. Unsexed is na '#Life' hun tweede voorstelling. „Even grappig als schrijnend. Een heel eigen en veelbelovend nieuw damesduo.” - uit het juryrapport Cameretten 2014

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via cabaretvledder@gmail.com.