Cabaretpoel komt naar Kulturhus De Eendracht

Bonusmateriaal is een cabaretduo gevormd door Roy Hoogervorst en Anna Charnock . Eigen foto

Giethoorn In Kulturhus De Eendracht in Giethoorn is het op zaterdagavond 7 maart tijd voor De Cabaretpoel. In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer een half uur. Er zijn finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals te aanschouwen.

De Cabaretpoel is een initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element. De avond begint om 20.00 uur. „Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils”, laat de organisatie weten.

Bonusmateriaal

Tijdens deze avond is onder andere het duo Bonusmateriaal te zien. Bonusmateriaal won de publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2017. In een vlot tempo tonen Roy Hoogervorst en Anna Charnock de hilarische, herkenbare muizenissen van het dagelijkse. In slechts 30 minuten laten ze een geraffineerd slapstickcabaret zien.

Piet van Eeghen schrijft, zingt en speelt liedjes. Liedjes op de gitaar, piano en loop station. Persoonlijke liedjes worden afgewisseld met talige, droogkomische liedjes, die in dito stijl aan elkaar worden gepraat.

Cabarettalent

Hidde van Gestel won vorig jaar als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.

Lieke Neuman maakt cabaret waarin fysiek theater, absurde humor en haar achtergrond als grafisch ontwerper samen komen. Met haar creatieve vondsten weet ze haar publiek iedere keer te verrassen want niets is wat het lijkt. Een beeldende voorstelling over een vrouw die af en toe aan het dagelijks leven weet te ontsnappen en de leegte in haar leven op geheel eigen wijze invult.

Kaarten

Kaarten zijn te koop in de voorverkoop voor of aan de kassa in de foyer tijdens openingstijden van het Kulturhus van Giethoorn. De avond begint om 20.00.