De frisse fruitige ervaring van Lemonade Live in het park

De band Lemonade in actie.

De band Lemonade in actie. Foto: André Meijer

De band Lemonade verzorgt deze week de muziek tijdens Live in the Park, op woensdagavond 21 juli in Park Rams Woerthe.

De frisse en fruitige ervaring, wanneer je een flinke slok neemt op een zonnige dag. Dat is het gevoel wat Lemonade uit Steenwijk jou brengt. De allround coverband die, met een afwisselend repertoire, van elk feest een onvergetelijke avond maakt staat woensdagavond 21 juli in de muziekkoepel van Park Rams Woerthe. Van Anita Meijer tot ACDC. Enkele nieuwe nummers, zoals Leef van André Hazes, maar ook alltime favorites als ABBA of Go your own way van Fleedwood Mac. Rock, country of nederpop: Lemonade haalt het voor je naar het park.

Het 5-tal (Jieja Starrenburg (zang), Guus Starrenburg (drums), Piet van Buiten (gitaar), Frank Molenkamp (gitaar) en Pieter Dingerdis (bas)) heeft net als vele anderen een jaar stil gezeten, maar ze zijn weer druk aan het repeteren en hebben enorm veel zin om voor publiek te mogen spelen. “Nao een jaor gien waark, goan w’j knal’n in et park!” aldus Dingerdis.

Ook te zien bij Live in het park:

Alice Springs & Rapalje woensdag 28 juli, Soul Mosquito’s woensdag 4 augustus en The Radiators woensdag 11 augustus.

Live in het park is een ‘seated event’ op 1,5 meter. Een test- of vaccinatie bewijs is niet nodig. Kaarten kosten 5 euro en zijn inclusief drankje. Er is beperkt plaats dus kaarten reserveren is gewenst. Kijk voor meer informatie, kaartverkoop en het actuele programma op www.demeenthe.nl