Finalisten komen bijeen voor de Grande Finale Miss Giethoorn Netherlands

Juryvoorzitter Christian Vredenburg en finaliste Loïs. archief Wilbert Bijzitter

Steenwijk - In de theaterzaal van Rabo Theater De Meenthe vindt zondag 2 september de finale van Miss Giethoorn Netherlands plaats.

Na een aantal voorrondes komen de finalisten in De Meenthe bijeen voor de Grande Finale. Wie wordt Miss Giethoorn Netherlands? De presentatie is in handen van Stephanie Tency, Miss Nederland 2013.

Een vakkundige jury beoordeelt de missen. De jury bestaat uit: Gabriel de Kruijff, Producent RTL4; Jessica Wohrmann, International Model/Blogger; Maruschka Sahiboe, Finalist Miss Nederland 2018; Pieterjan de Bresser, directeur Stadspaleis Old Ruitenborgh; Simone Heijligers, Catwalk Coach & Backstage Jurylid; Christian Vredenburg, Jury voorzitter.

Naar India

Tijdens de finale zullen de finalisten zich in verschillende rondes op het podium moeten bewijzen voor de jury. De winnares van Miss Giethoorn Netherlands 2018 zal na de finale in november of in april al op reis gaan naar India om daar de wereldwijde competitie aan te gaan en te strijden voor de titel Miss Glam World of Miss Multinational.

De show start om 20.00 uur. De deuren gaan om 18.45 uur open.

SportinnSteenwijk verzorgt met de selectie teams een spetterende show tussendoor.

Na de show is er een After Party met DJ Bram Meester en DJ Rutger de Vroet.

www.demeenthe.nl

Nieuws

menu