Folk party en Keltische melodieën Live in het Park

Rapalje: Celtic Folk Night

Rapalje: Celtic Folk Night Foto: Marcel Meijer

Woensdag 28 juli vindt alweer de derde ‘Live in het Park’ plaats in Park Rams Woerthe. Deze keer zullen Alice Springs en Rapalje het veld rondom de muziekkoepel omtoveren tot een waar Folk feestje. Zij spelen vanaf 20.00 uur afwisselend in de koepel en op het gras.


Alice Springs

Alice Springs is de party folk act van Nederland! Met meer dan 1000 shows laat Alice Springs je al 10 jaar meebrullen op de grootste festivals en feesttenten zoals Oerrock, Glemmer, Dicky Woodstock en Veenhoop Festival. Met een dikke show van opzwepende folk/feestsongs in compleet eigen stijl knallen de violen en banjo’s je letterlijk om de oren: Cotton eyed joe, Whiskey in the jar, Little lion man en Thank god I’m a country boy. LET’S FOLK!


Rapalje

De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid een vlammende energie. Rapalje laat door middel van gevoelige ballades, vurige liederen en temperamentvolle Keltische melodieën een flinke vonk overslaan op hun publiek. Een concert van Rapalje is als een tijdreis met herkenbare losbandigheid en ruwe levenswijze.


Soul Mosquito’s

Op woensdagavond 4 augustus gaat het over een heel andere boeg en nemen de Soul Mosquito’s je mee op een Soulreis. Met wel 4 blazers en een frontvouw met een gouden stem wordt dat vanaf de eerste noot genieten van Soul met de hoofdletter S. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Ook te zien bij Live in het park: The Radiators woensdag 11 augustus.

Live in het park is een ‘seated event’ op 1,5 meter. Een test- of vaccinatiebewijs is niet nodig. Kaarten kosten 5 euro en zijn inclusief drankje. Er is beperkt plaats dus kaarten reserveren is gewenst. Kijk voor meer informatie, kaartverkoop en het actuele programma op www.demeenthe.nl