Het nieuwe theaterseizoen gaat van start!

De dames van Liften2 zijn 2 december te zien in De Meenthe. Foto: Marloes Kemps

Het nieuwe theaterseizoen gaat bijna van start. De gids ligt inmiddels bij iedereen op de mat, de voorstellingen staan online. Dus bestellen maar. Wie zijn er onder anderen te zien op het podium dit jaar?

The Bluebirds
Deze fantastische zangeressen en songwriters brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes. Deze voorstelling is te zien op donderdag 7 oktober, aanvang 20.00 uur.


Het Astronautje 4+
Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim… In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet. Deze kindervoorstelling is te zien op zondag 17 oktober, aanvang 10.00 of 11.30 uur.

The sound of musicals
The Sound of Musicals viert ruim honderdvijftig jaar musicals. Een wervelende voorstelling met bekende musicalgezichten, geruggensteund door een ensemble en begeleid door een orkest. Tessa Sunniva (Op zoek naar Maria), Suzan Seegers, John Vooijs (onze eigen Tarzan) en Tony Neef maken samen een theatrale reis langs de hoogtepunten uit de musicalgeschiedenis. Als een muzikale achtbaan dendert deze voorstelling langs duister achteraf variété, protserige shows, “success stories“ van wereldfaam en een flinke dosis hits uit rockmusicals. Deze voorstelling is te zien op zaterdag 6 november, aanvang 20.00 uur.

Simone Kleinsma
Simone Kleinsma is vanaf het najaar 2021 terug in theater met haar nieuwe theatervoorstelling VERDER . Ze vertelt hierin haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Deze voorstelling is te zien op donderdag 25 november, aanvang 20.00 uur.

Liften 2
De dames van Liften zijn terug. Na het succes van “Liften” bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Sluyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren te hebben vastgezeten in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri. Drie mensen met hun eigen verhaal: Stefanie worstelt met een levensbedreigende keuze , Youri moet zien te ‘dealen’ met het vaderschap en Saskia wordt verliefd met onverwachte gevolgen. Deze voorstelling is te zien op donderdag 2 december, aanvang 20.00 uur.

De Winter Gruffalo 3+
Deze winter is succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap. Met sneeuwballen gevecht na afloop in de zaal. Deze kindervoorstelling is te zien op zaterdag 11 december, aanvang 11.00 en 13.30 uur.

Reserveren via www. demeenthe.nl

Nieuws

menu