Live in het Park met een Mexicaans pepertje

Caramba komt woensdag naar Park Rams Woerthe. Foto: Corbino

Op zaterdag 10 juli gaat Live in het Park van start. Het vrolijke gezelschap uit de kop van Overijssel, Bogey and the Longhorn mag aftrappen. Zij zijn uitverkocht, maar er staan nog meer bands op het programma, o.a. Joris Linssen & Caramba.

Joris Linssen, bekend van zijn tv-programma’s ‘Hello Goodbye’ en ‘Joris’ Showroom, bestormt al twintig jaar de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze voor een tv-serie op pelgrimstocht, waarbij ze eten en onderdak verdienden met hun muziek. De vijf amigo’s doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Joris Linssen & Caramba, Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen en gedreven muzikanten. Zij zijn te zien op woensdag 14 juli in Park Ramswoerthe bij de muziekkoepel in Steenwijk, aanvang 21.00 uur.

Nog meer te zien bij Live in het Park: De 80B Dylanband op 18 juli. Lemonade op 21 juli. Alice Springs & Rapalje op 28 juli. Soul Mosquitos op 4 augustus. The Radiators op 11 augustus. Moonshine Ramblers op 18 augustus.


Nieuws

menu