Museum Valse Kunst mag vanaf 5 juni weer open

Een valse Matisse uit de collectie. Foto: Museum Valse Kunst

Zaterdagmorgen om 10.00 uur gaan de deuren weer open van Museum Valse Kunst aan de Brink 1.

„Daar zijn we erg blij mee,” laat het team van het museum weten. „Eindelijk zijn onze bezoekers weer welkom om te genieten van de valse schilderijen, die soms als echte kunst zijn beschouwd, een hele eer. Daarnaast heeft het museum een mooie collectie met glaskunst, die zeer de moeite waard is!”

Ten tijde van de openstelling is een speciale tentoonstelling ingericht met werken van Jennifer Koning.

Figuratieve schilderijen

Jennifer maakt prachtige figuratieve schilderijen van mensen en (vooral ook) dieren. Geen bekende Nederlanders of exotische dieren, maar personages uit ons dagelijkse Hollandse leven. De officiële opening van de tentoonstelling vindt later plaats, maar haar werk is alvast te zien in het museum.

Het museum heeft ook een winkel, waar u met of zonder museumbezoek van harte welkom bent om eens te kijken en iets moois uit te zoeken. Daarnaast is het terras weer open. U kunt daar even bijkomen terwijl u van een drankje geniet. Het is een mooi rustplekje tijdens een wandel- of fietstocht.

Het museum, de museumwinkel en het terras zijn geopend van woensdag tot en met zondag, van 10.00 tot 17.00 uur. Aanmelden voor bezoek kan via www.museums-vledder.nl of telefonisch via 06 -155 739 88.

Nieuws

menu