Verrassende wandeling door het Holtingerveld

Havelte Holtingerveld Foto: VVV Holtingerveld

Loop donderdagmiddag 17 juni mee met een wandeling door het Holtingerveld.

Genieten van de prachtige zomerse groentinten, op zoek naar bijzondere bloemen en planten, speuren naar verscholen resten van een oud vliegveld. Het kan allemaal. Donderdagmiddag 17 juni organiseert de Tourist Info Holtingerveld een 2 uur durende wandeling onder begeleiding van een of meerdere gidsen.

Tijdens de expeditie nemen de gidsen wandelaars mee in een stukje indrukwekkende historie. De wandeling staat namelijk in het teken van de ijstijd, oorlog én de natuur en biedt steeds verrassende verhalen over de geschiedenis van dit unieke stukje Drenthe. De wandeling van circa 4 kilometer eindigt met een kop koffie en OERDrentse stoet. Kortom een heerlijke, sportieve activiteit na een lange periode van beperkingen en thuiszitten. Start jij de zomer ook met een heerlijke wandeling dwars door het Holtingerveld?

Deze middagwandeling wordt gelopen op donderdagmiddag 17 juni, start 13.30 uur.

Aanmelden is verplicht en kan via wandelingmetgids@gmail.com of tijdens kantooruren bij de TIP Holtingerveld, van Helomaweg 18, Havelte. (telefoonnummer: 0521 341222). Kijk voor meer informatie en verdere datums van deze wandeling op www.hetnationaleparkvandrenthe.nl/sport/wandeltochten .

Nieuws

menu