Openbare masterclasses door Miranda van Kralingen

Operazangeres Miranda van Kralingen geeft op 27 en 28 november masterclasses aan jonge zangers op landgoed De Oldehof in Vollenhove. Aangeleverde foto

Operazangeres Miranda van Kralingen komt naar Vollenhove om twee dagen masterclasses te geven op 27 en 28 november. Die zijn openbaar, zodat liefhebbers van opera mee kunnen kijken en luisteren terwijl vijf jonge zangtalenten door Van Kralingen worden ingewijd in de wereld van zangkunst en opera. De masterclass wordt afgesloten met een concert.

Landgoed De Oldenhof in Vollenhove vormt het decor van de masterclasses. Miranda van Kralingen heeft in vele opera’s gezongen, en debuteerde in 1990 in Duitsland in een opera van Mozart. In 2007 maakte ze haar musicaldebuut in Kuifje: De zonnetempel waar ze de rol vertolkte van Bianca Castafiore, een operazangeres die in de stripverhalen van Kuifje voorkomt.

Miranda van Kralingen heeft zelf als jonge zangeres in de jaren tachtig een masterclass gevolgd van de wereldberoemde Elisabeth Schwarzkopf. Nu geeft ze haar kennis door aan een volgende generatie zangers op het landgoed in Vollenhove. De tweede dag van de masterclasses wordt zondagmiddag 28 november afgesloten met een concert door de vijf jonge zangers, dat om 15.30 uur begint.

Voor informatie en het bestellen van kaarten: www.lentepodiumblokzijl.nl

Nieuws

menu