Opening expositie Joke Veltman in 'RondoM’

Joke Veltman. Foto: RondoM

De nieuwe expositie van Joke Veltman in ‘RondoM’, centrum voor kunst, muziek, cultuur en educatie, kan eindelijk getoond worden! De expositie wordt zondagmiddag feestelijke geopend met muziek.

Al sinds januari stond-ie klaar: de mooie veelzijdige expositie van kunstenares Joke Veltman. Door de coronacrisis kon het niet eerder, maar nu kan de organisatie aankondigen dat op zondagmiddag 13 juni aanstaande om 15.00 uur in ‘RondoM’ aan de Linthorst Homanstraat 22 deze expositie feestelijk geopend gaat worden met een muzikaal optreden door pianist Tjako van Schie.

Beeldend kunstenaar Joke Veltman is geboren in Amsterdam en woonachtig in Coevorden. Ze heeft een uiteenlopend oeuvre waarin diverse technieken gemengd worden. Haar stijl is deels abstract, deels figuratief en valt op door creatief materiaalgebruik. Joke Veltman is tevens lid van kunstenaarscollectief ‘Kunst Op 5’ en geeft ook schilder- en tekenles. Ze is recentelijk uitgeroepen tot een van de vijf ‘Sterke Vrouwen van Coevorden’ vanwege haar betrokkenheid bij diverse maatschappelijke en culturele projecten.

De entree op zondagmiddag 13 juni is vrij, zaal open vanaf 14.30 uur. Wie erbij aanwezig wil zijn, moet vooraf reserveren via 0653681895 of tjschum@gmail.com in verband met beperkt aantal plaatsen.

Verder is de expositie tot eind juli te bezichtigen tussen 14.00 en 17.00 uur op vrijdagen en zaterdagen.

Nieuws

menu