Regionaal talent laat zich horen in Poppodium de Buze in Steenwijk. Muziek van STAAL, Wildeboer en Low Emission

Low Emission is een coverband met voornamelijk rock en punkrock in het gevarieerde oeuvre.

Low Emission is een coverband met voornamelijk rock en punkrock in het gevarieerde oeuvre. Aangeleverde foto

Het cultureel centrum in Steenwijk de Buze heeft op zaterdag 26 maart een avond muziek van drie bands uit de regio. Op deze avond laten de muzikanten van STAAL, Wildeboer en Low Emission van zich horen. De avond begint om 21.00 uur.

STAAL is een Nederlandstalige hardrock/heavy metal band en werd al opgericht in 1993. Na een periode van rust besluiten John Scholing (bekend van Jurassic Park) en Hans Otten (ook de bassist van Tiger Lovemachine) om in 2019 met STAAL weer een doorstart te maken.

De band wil de Nederlandse podia en festivals bestormen met hun kabaal uit je moerstaal. En dat met een nieuwe drummer: Wouter Bakker uit Steenwijkerwold.

Wildeboer en Low Emission

Dochters, houd je moeders binnen. De jongens van Wildeboer uit Meppel zijn voor de duvel nog niet bang en knallen klassiekers om de vingers bij af te likken. Van ZZ top, naar Bløf en De Dijk weer terug naar Queen, Van Halen en AC/DC. Geniet van de energieke geen geouwehoer rockclassics. Deze band heeft een hoog meezinggehalte!

Low Emission is een coverband met voornamelijk rock en punkrock in het gevarieerde oeuvre. Naast bekende klassiekers spelen ze ook nummers, die weinig bands coveren en ze hebben zelfs een Franse klassieker voorzien van eigen tekst. De band is ontstaan om samen wat te rocken en dat is wat de mannen uit Steenwijkerwold en frontman Niels Gijsman uit Basse nog altijd graag doen.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en aan de deur.

Voor meer informatie: www.buze.nl .