Ron Staal sluit zomertour af in de Hervormde Kerk van Kolderveen

De 42-jarige zanger, componist, pianist en acteur Roon Staal. Foto: Aangeleverde foto

De 42-jarige zanger, componist, pianist en acteur Roon Staal is deze maand bezig met zijn Zomer Tour en trekt langs 14 locaties in 10 provincies. De tour wordt deze vrijdag 1 juli afgesloten met een concert in de Hervormde Kerk van Kolderveen.

Het is 1 van de maar liefst 5 vaste touren in het jaar en zelfs gedurende de corona-periode bracht hij met zijn organisatorisch team intieme, corona-proof concerten. Staal zingt met veel bevlogenheid en overtuigingskracht bekende covers en eigen werken. Hij begeleidt zichzelf achter de piano.

Het concert te Kolderveen in de Hervormde Kerk begint om 20.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Bekende covers en eigen werken

Tijdens deze Zomer Tour hoor je bekende covers zoals ‘The Boxer’ en ‘The Sound Of Silence’ van Simon&Garfunkel , ‘Help Me Through The Night’ van oom Ede, ‘I Have A Dream’ van Abba, ‘Anthem of Europe’ van Ludwig van Beethoven, ‘Imagine’ van John Lennon en eigen werken zoals ‘Promise’, ‘The Garden Of Light’ en ‘By Her Side’ .

Zowel zijn trouwe als nieuwe publiek omarmt de warme heldere stem en pianoklanken van Roon Staal die dan weer vredig en zacht zijn en even later wervelend. De kleinschalige concerten in akoestiekrijke kerken geven een intieme sfeer tussen het publiek en Staal.

Nieuws

menu