Speel minecraft via de bibliotheek

Minecraft 2. Foto: Pixabay

Speel je graag Minecraft? Dat kan nu ook via de server van Bibliotheek Kop van Overijssel. Vanaf vandaag is iedereen met een eigen Minecraft account hierop welkom. Speel nu bijvoorbeeld de spellen ‘Survival’ en ‘Creative’.

Bibliotheek Kop van Overijssel heeft een eigen Minecraft server opgezet! Vanaf vandaag is iedereen met een eigen Minecraft account hierop welkom. Speel nu bijvoorbeeld de spellen ‘Survival’ en ‘Creative’.

Bij ‘Survival’ moet je proberen te overleven en in ‘Creatieve’ kun je al je creativiteit laten zien door te bouwen wat je maar wilt. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om gezellig te komen bouwen zonder dat je een spel speelt.

In de komende tijd gaat het KennisLab verder bouwen aan de server. Zo worden er meer spellen toegevoegd en ook Minecraft workshops aangeboden. Houd voor alle updates en activiteiten de server, de website en/ of de social media berichten van de bibliotheken goed in de gaten.

Spelers op de computer (met de Java-editie) kunnen verbinding maken met het

IP adres:

Spelers op andere apparaten met de Bedrock editie (XBox, Nintendo Switch, Smartphone, Playstation, Oculus Rift, Windows 10 Editie) kunnen verbinding maken met het IP adres: met als poort 44548 .