Varen door het Moeras van De Weerribben

De vaartocht voert langs molen De Wicher

Staatsbosbeheer organiseert vanaf deze maand juni elke dag rondvaarten door De Weerribben vanaf het Buitencentrum aan de Hoogeweg 27.

Vanuit Bezoekerscentrum de Weerribben worden speciale rondvaarten georganiseerd dwars door moerasbossen, rietvelden van het Nationaal Park Weerribben-Wieden. De schipper voert u mee door dit unieke natuurgebied De Weerribben. Onderweg krijgt u naast de cultuurgeschiedenis ook leuke anekdotes over de lokale bevolking te horen.

De smaak te pakken en wilt u meer weten? Informeer dan bij Buitencentrum de Weerribben of “like” de facebookpagina (Staatsbosbeheer Weerribben); u wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van de activiteiten en laatste nieuwtjes over de Weerribben.

De vaartochten zijn elke dag om 13.30 uur en bij voldoende deelname ook om 15.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn er ook vaartochten om 11.45 uur. De tocht duurt anderhalf uur en volwassenen betalen 14 euro per tocht; kinderen tot en met 4 jaar 7 euro. Wegens de coronamaatregelen is er een beperkt aantal zitplaatsen. Vooraf aanmelden is verplicht. Dit kan bij het Buitencentrum de Weerribben, telefonisch via 06-53784651 of 088-2843470 of via het e-mailadres Excursies-Weerribben@staatsbosbeheer.nl

Nieuws

menu