Verras Valentijn in De Meenthe

Carli Hermès

Steenwijk - Speciaal voor iedereen die zijn of haar Valentijn eens op een bijzondere manier wil verrassen, biedt Rabo Theater De Meenthe op Valentijnsdag een complete, romantische avond uit aan.

Bezoekers kunnen genieten van de hitmusical ‘From Sammy with Love’ en samen eten in het theaterrestaurant.   From Sammy With Love vertelt het verhaal van de topentertainer Sammy Davis Jr. door de ogen van multi-talenten Stanley Burleson en Freek Bartels. Beide kruipen beurtelings in de huid van Davis, lid van de Ratpack en wereldberoemd door zijn nummer 'Mr. Bojangles’. Burleson won afgelopen week nog de Musicalaward voor de beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical. Op 14 februari speelt hij samen met Bartels de sterren van de hemel in Steenwijk.

Twee halen, één betalen

Omdat het Valentijnsdag is, is deze swingende show met een onroerend verhaal over liefde, racisme en passie nu wel heel voordelig. Twee toegangskaarten halen, is één betalen. Profiteren van de anabieding kan door op de website van De Meenthe de actiecode Valentijn te gebruiken.

De koks van het theaterrestaurant maken deze avond uit helemaal compleet. Zij hebben een verrassend Valentijnsmenu samengesteld. De avond begint met ‘Liefdesbubbels’, het voorgerecht is een heerlijke Valentijnsproeverij en er is keuze uit twee culinaire hoofdgerechten. Het diner wordt afgesloten met lekkernijen van de ‘Passieplank’.

Het Valentijnsarrangement kost 55,00 euro.

Nieuws

menu