Vier Kerst in De Meenthe

Soweto Gospel Choir. Lorenzo di Nozzi

Steenwijk - Deze week in Rabo Theater de Meenthe: Soweto Gospel Choir, Matroesjka, Meezingfeest met Hollandse sterren, What a Wonderful Christmas, Pump up the 90’s en Magische Kerst.

Soweto Gospel Choir

Het beste gospelkoor uit Zuid-Afrika komt naar Nederland met hun spiksplinternieuwe voorstelling Freedom. Een speciaal concert ter ere van de 100ste verjaardag van de “vader van de Regenboognatie”, Nelson Mandela. Uitgedost in uitbundig kleurrijke Afrikaanse kostuums zingen én spelen de zangers en zangeressen live muziek, doordrenkt met de traditionele ritmes en rijke harmonieën die we van het Soweto Gospel Choir gewend zijn. Een echte feel good-belevenis en zeker niet alleen voor liefhebbers van gospel. Deze voorstelling is te zien op woensdag 19 december, aanvang 20.00 uur.

Matroesjka

Drion Dushi’s. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In BRAINWASH fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Deze voorstelling is te zien op woensdag 19 december, aanvang 20.15 uur.

Meezingfeest met Hollandse sterren

Rabo Theater De Meenthe organiseert in samenwerking met de Heren van de Rechter, Zus en Zo, Danscafé de Bieb en de Opschepper voor de tweede keer Kerst met Hollandse Sterren. Dit jaar maken o.a. Otto Lagervett, George Baker en Jannes hun opwachting in De Meenthe. Daarnaast zal William ten Kate weer als DJ fungeren en de show aan elkaar draaien met het Nederlandse lied. Dit feest is op zaterdag 22 december, aanvang 21.00 uur.

What a wonderful christmas

‘What a Wonderful Christmas’ neemt je mee op een warme reis door ‘Winter Wonderland’. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Reindeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. De meest prachtige songs komen voorbij, waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien. Speciale gast is de geweldige zangeres Esther Hart! Deze voorstelling is te zien op zondag 23 december, aanvang 15.00 uur.

Pump up

Ga eerste kerstdag (weer) lekker uit je dak tijdens Pump Up The 90's. Dit jaar gaan we weer een knalfeest beleven met: 2 Brothers on the 4th floor en Party Animals. De zaal is open vanaf 21.00 uur. Dit event is te zien op 25 december.

Magic Unlimited

In deze vernieuwde show van Magic Unlimited maken Oscar, Renzo & Mara Kazàn tweede Kerstdag weer extra feestelijk. Hun meest spectaculaire illusies volgen elkaar in hoog tempo op en worden afgewisseld met andere vormen van magie. Deze afwisselende feel-good magic show is leuk voor het héle gezin. Deze voorstelling is te zien op woensdag 26 december, aanvang 13.30 uur en 16.00 uur.

Binnenkort te zien in De Meenthe

Binnenkort te zien in De Meenthe: Terug naar Steenwijk op 29 december (uitverkocht). Terug naar Steenwijk op 30 december. Royal New Years Eve op 31 december. Jurassic Revenge op 4 januari. Nieuwjaarsconcert op 5 januari. Bumba op 6 januari. Judas op 10 en 11 januari. Yora Rienstra op 10 januari.

Meer informatie over onze voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514004.

Nieuws

menu