Zomerconcert in de Kleine Kerk

Harpiste Marije Vijselaar.

Harpiste Marije Vijselaar.

Wel ‘in’ voor een uurtje romantiek? Kom dan naar het concert van het duo Thikled Pink, bestaande uit harpiste Marije Vijselaar en fluitiste Linda Speulman, op zaterdag 14 augustus in de Kleine Kerk.

Fluit en harp: een mooiere combinatie is bijna niet te bedenken in de wereld van klassieke muziek! Mozart schreef zo’n 250 jaar geleden al voor deze bijzondere combinatie zijn beroemde harp-fluit concert.


Beide instrumenten lenen zich fantastisch voor onder andere het romantisch repertoire. Maar dit concert is met name verrassend door de enorme diversiteit. Een zomers concert met onder meer muziek van Fauré, Ravel en Piazzolla.

Tickled Pink komt, vrij vertaald in het Nederlands, neer op ‘ergens mee in je sas zijn’. Dit is precies hoe beide musici graag op het podium staan en hun muziek overbrengen aan het publiek. Het belooft een heerlijk, afwisselend concert te worden, dus zet het in uw agenda!

De kerk is open vanaf 14.30 uur voor koffie of thee EN om te genieten van de expositie ‘De Ruimte’ met werk van Annewil Jansen, Geeske Bangma en Marijke Braad. Om 15.00 begint het concert. De entree is gratis, wel wordt er een collecte gehouden na afloop. Meer informatie op www.kunstkleinekerksteenwijk.nl