Zomerzangavond 'RUM' met Harold Kooij & Ronald Knol

Harold Kooij en Ronald Knol verzorgen een avondje meezingen. Eigen foto

Samen zingen met begeleiding van het bekende duo Ronald Knol en Harold Kooij op vleugel en orgel: het kan dinsdagavond 20 juli in het Openluchttheater Tolhekke.

Eindelijk kan iedereen weer heerlijk zingen! En zingen doe je samen. En met als motto ‘Roept U Maar’ kunnen de bezoekers zelf bepalen welk lied zij graag willen zingen. Het bekende duo Ronald Knol & Harold Kooij op vleugel en orgel zorgt voor de begeleiding. De samenzangavond is op dinsdag 20 juli in het Openluchttheater Tolhekke aan de Oldemarktseweg 233 in Basse, om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro en dat is inclusief een kop koffie of thee.

In dit anderhalf uur durende christelijk-muzikale programma word je vooraf ontvangen met een kopje koffie. Daarna zullen de beide heren van zich laten horen op een concertvleugel en een digitaal Hauptwerk orgel, waar ze uiteraard de highlights spelen uit hun kersverse album “Hoop”. Dit is een cd met geestelijke liederen en eigen werken. Duo- maar ook solostukken met eigen nieuwe composities. Leun achterover en geniet van al deze noten. Verwonder je over de sterke improvisatiekracht van Ronald & Harold, wanneer ze samen ‘los’ gaan!

Vanwege de huidige regelgeving rond evenementen is toegang uitsluitend mogelijk door reservering via de link ; https://www.demeenthe.nl/theater/voorstellingen/harold-kooij-ronald-knol-openluchttheater-tolhekke/20-07-2021-20-00

Nieuws

menu