Zondag Wollig Landleven Fair in Vledder

Sfeer, passie en vakmanschap: dat zijn de ingrediënten van de Wollig Landleven Fair, aanstaande zondag rond het Lesturgeonplein.

Wol, Lifestyle en Streekproducten: het staat zondag tussen 11.00 en 16.30 uur centraal in de dorpskern van Vledder. Vele standhouders presenteren daar hun mooie producten of specialiteiten. Gezelligheid, sfeer en mooie producten, een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops en lifestyle en nog veel meer. Dit jaar hebben we zelfs een samenwerking met de kunstproeverij. Het wordt een geweldige dag.

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties. Alles op het gebied van lichaamsverzorging, sieraden en uiteraard ontbreken ook de streekproducten niet. De standhouders met streekproducten komen uit het hele land, zoals de Veluwse en Groningen, met theesoorten, kazen, jams en honingsoorten. De entree en parkeren zijn gratis. Kijk ook op www.wolliglandleven.nl