Aangeboden door: ben.nl

4 wat oudere smartphones die nog het kopen waard zijn

Foto: pexels

Heb jij behoefte aan een nieuwe smartphone, bijvoorbeeld omdat je huidige smartphone kapot is, erg oud is of gewoon heel erg traag geworden is? Dan besef je vast wel dat een nieuwe smartphone een hoop geld kost, zeker als je een high-end telefoon wilt. Maar heb je per se de allernieuwste high-end telefoon nodig? Die van twee jaar geleden zijn nu een stuk goedkoper en zijn ook nog steeds erg goed. We bespreken vier wat oudere smartphones die nog het kopen waard zijn.

iPhone 12

Elk jaar brengt Apple weer een nieuwe serie iPhones uit en elk jaar zijn ze een klein beetje vernieuwd ten opzichte van de vorige editie. Dat betekent ook dat een iPhone uit 2020, die toen het summum was, nu nog steeds uitstekend mee kan. De iPhone 12, wat dat is de editie die dat jaar uit kwam, is de eerste iPhone die 5G ondersteunt, dus dit toestel is ook nog eens klaar voor de toekomst. Ook is het de eerste iPhone die voorzien is van een mooie OLED-scherm en heeft het een dubbele camera die ook bijna weinig licht uitstekende plaatjes schiet. Je kunt de iPhone 12 bij Ben krijgen in combinatie met een telefoonabonnement.

Samsung Galaxy S20 Plus

Ook Samsung brengt elk jaar haar nieuwe reeks high-end Galaxy S-toestellen op de markt. Daarvan lichten we de Samsung Galaxy S20 Plus uit. Dat is een uitstekende smartphone waar je nog steeds schaamteloos mee voor de dag kunt komen. Bijvoorbeeld vanwege zijn grote 4.500 mAh accu en maar liefst vier cameralenzen, waarvan één een dieptesensor is. De Samsung Galaxy S20 Plus staat verder nog steeds garant voor razendsnelle prestaties. Wel moet je er grote handen voor hebben, want het scherm is maar liefst 6,7 inch.

OnePlus 8 Pro

Mogelijk heb je nog steeds niet of vrijwel niet van OnePlus gehoord, maar het bedrijf maakt toch al een aantal jaren high-end smartphones en heeft ook al een tijdje voet aan Nederlandse bodem. De OnePlus 8 Pro was twee jaar geleden hun absolute vlaggenschip dat zeker kon concurreren met die van Apple en Samsung, mede vanwege het fantastisch mooie scherm. De processor van het toestel is zeer krachtig en het toestel is voorzien van veel intern geheugen, waardoor hij uitstekend kan multitasken.

Oppo Find X2 Pro

Misschien zegt Oppo je al wat meer dan OnePlus, het is immers de Chinese smartphonefabrikant die er het best in slaagt Samsung en Apple het vuur aan de schenen te leggen. Dat lukt onder andere door een toptoestel als de Oppo Find X2 Pro, voorzien van een erg mooi AMOLED-scherm met zeer hoge resolutie én zeer krachtige processor. Een goede reden om voor dit toestel te kiezen, is de hoge schermverversingssnelheid van 120Hz, plus de 5G-ondersteunen én de enorme interne opslag van 512GB. Je kunt hem echter niet draadloos opladen. Wel laadt hij met de juiste adapter binnen 40 minuten geheel op.

Al deze toestellen kun je los aanschaffen en er een sim only abonnement bij nemen, maar je kunt ze ook nemen in combinatie met een telefoonabonnement. In dat laatste geval ben je in één klap voorzien en hoef je er het minste moeite in te steken. Plus, en dat is ook heel fijn: je hoeft het aankoopbedrag niet in één keer paraat te hebben.

Nieuws

menu