Adopteer een dier bij Dierenpark Taman Indonesia

De Binturong, ofwel Bengaalse tijgerkat. Taman Indonesia

Kallenkote - Het park had niet verwacht het jaar zo te moeten starten. Weer een lockdown. Een prachtige tentoonstelling, maar geen bezoekers. Het actieplan om de eerste lockdown goed te maken met een cultureel winter programma in dierenpark Taman Indonesia staat on hold.

Balen. De lockdown is verlengd, en het lijkt niet beter te gaan omtrent het verschrikkelijke virus. Voor dierenpark Taman Indonesia is het een harde klap. Een extra klap omdat het park juist de winter wilde overbruggen met de expositie ‘Wayang Stories’.

Desalniettemin laten de ondernemers het hoofd niet hangen. ‘We blijven doordenken en nieuwe dingen op tafel leggen. Zoals een online kookworkshop, en hele leuke crisis (surprise) pakketten. En natuurlijk kun je weer een dier adopteren, om deze te steunen in de aanschaf van voer en verzorging.’ Aldus Marlisa Wareman, eigenaresse van het park.

Adopteer een dier

Wil je ook de dieren helpen? Dan kun je een van onze dieren virtueel adopteren. Al voor 33 euro kun je alle dieren in het park voorzien van vers voedsel! En voor 231 hebben ze een hele week vers voer in hun bakken. Via de website www.taman-indonesia.nl, kun je jouw favoriete dier van Taman Indonesia kiezen, met daaraan hangend het bedrag om deze virtueel te adopteren. Zo help je niet alleen de Taman de winter door, maar ook het betreffende dier met liefde en support!

Koop een crisis pakket

Crisispakket? Nou ja, het is meer een verras-me-pakket! Laat je verwennen door items uit onze toko, zoals sambal, ketjap of leuke batik scrunchies en mondkapjes, steun meteen de dieren en haal Indonesie in huis! TIP: Je kan zo'n leuk pakket ook weggeven aan een jarige of iemand die dat domweg verdient. Een win-win kans! Je kunt bij de opmerkingen aangeven welke items je leuk lijken.

Bestel alvast je jaarkaart

Heb je al een seizoenskaart? Wacht dan niet tot je weer langskomt voor de verlenging, maar verleng hem vandaag online op onze website. Dan help je ons de winter door te komen! Heb je nog geen seizoenskaart? er dan snel een aan, want *hopefully* kunnen we in februari ons winterprogramma weer opstarten, met workshops en natuurlijke de tentoonstelling 'wayang stories'. Een seizoenskaart heb je al voor 26,50 p.p. (kinderen 19.50)!

Valentijn Kookworkshop

Het lijkt nog wat ver weg maar laten we ons verheugen op de dingen die wel kunnen en de liefde! ♥ Op 14 februari is het Valentijnsdag en daarom organiseren we met chefkok Stanly Rutten van Rumah Rasa op 12 februari een online kookworkshop. Maak een overheerlijk 3 gangen menu voor je geliefde inclusief mooi opdienen! En natuurlijk lekker veilig helemaal online voor maar 15 euro.

Kijk op www.taman-indonesia.nl voor het bestellen van crisispakketten, jaarkaarten en het reserveren van de kookworkshop of het adopteren van een dier.

Namens alle dieren; alvast heel erg bedankt voor jullie support!