Asperge-ovenschotel met goud bekroond

Deze week zijn alle ovenschotels, waaronder de bekroonde asperge-schotel, in de aanbieding. Foto: Keurslager Harry Mulder

De asperge-ovenschotel van Keurslager Harry Mulder is met goud bekroond. Om dat te vieren zijn deze week alle ovenschotels in de aanbieding.

Tijdens de landelijke ovenschotelkeuring heeft de vakkundige jury afgelopen week de asperge-ovenschotel van Keurslager Harry Mulder uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke ovenschotel van hoge kwaliteit is en heeft de schotel met goud bekroond. De jury was met name vol lof over de smaak, geur en samenstelling van de schotel.


„De asperge-ovenschotel is het hele jaar door een hardloper bij ons,” vertelt Harry Mulder. „Veel van onze klanten kiezen voor een ovenschotel om het gemak (alleen even opwarmen in de magnetron of oven), maar vaak juist voor deze schotel vanwege de heerlijke, rijke smaak.”

„In een tijd waarin mensen steeds minder tijd hebben of maken om uitgebreid in de keuken te staan, bieden onze ovenschotels een uitkomst voor velen. Het is slechts een kwestie van opwarmen en er staat een heerlijke, gevarieerde maaltijd op tafel,” weet Mulder. „Niet alleen koken we elke week vers, maar ook werken onze koks met de beste ingrediënten, zoals scharrelvlees en verse groenten. Wij weten precies wat er in de ovenschotel gaat en zo kunnen we altijd de lekkerste smaak garanderen. En we hebben uiteraard een ruime keuze in ovenschotels, zodat er voor ieder wel wat wils is.”

Om het te vieren dat de asperge-ovenschotel goud heeft gehaald, heeft Keurslager Harry Mulder in de week van 22 tot en met 27 maart een aanbieding: niet alleen de bekroonde asperge-ovenschotel, maar alle ovenschotels zijn verkrijgbaar voor 5 euro per 500 gram. En op vrijdag 26 maart heeft Harry Mulder nog een extra aanbieding, op die dag zijn ook alle Warme Pan maaltijden slechts 5 euro per stuk.