Autobedrijf van Der Linde Steenwijk staat ook nu voor je klaar

Van der Linde is al meer dan 45 jaar Toyota-dealer. Daan Prest

Steenwijk - Bij Autobedrijf van der Linde in Steenwijk kunnen klanten al 45 jaar terecht voor prima service. Het bedrijf staat voor vakkundige hulp en de klant wordt er met respect behandeld.

Toyota Van der Linde is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig inzet voor de klant en haar behoeften op het gebied van mobiliteit. Van der Linde doet zowel verkoop van nieuwe en gebruikte Toyota's als onderhoud en reparaties. „Vanwege het vertrek van vele automerken uit Steenwijk draaien onze technisch specialisten hun hand ook niet meer om voor andere merken. Wij onderhouden uw voertuig met dezelfde liefde en passie als ons eigen merk Toyota”, laat het autobedrijf weten.

Momenteel staat bij Van der Linde de AYGO in de schijnwerpers. De AYGO is compact, stil en uitermate wendbaar. Geknipt voor smalle straatjes in de stad. Maar de AYGO weet je ook te verrassen met zijn frisse, zelfverzekerde nieuwe look. De AYGO wordt bij Van der Linde voor een aanschafprijs vanaf 12.495 aangeboden, maar is al te leasen voor maar 205,- euro per maand.

Zorgeloos leasen

In deze tijd biedt Toyota extra zekerheid voor mensen die een auto willen leasen. Met extra zorgeloze private lease contracten, die je extra bescherming bieden bij ontslag of arbeidsongeschiktheid. Voor een scherp all-in maandtarief rijdt je een gloednieuwe Toyota naar keuze. Alles kun je eenvoudig online regelen en je krijgt jouw auto gratis voor de deur bezorgd. Tijdelijk rijd je al een Toyota met extra voordeel vanaf 205,- per maand.

Nieuwe Land Cruiser

Bij van der Linde is momenteel ook de nieuwe Toyota Land cruiser te verkrijgen. Sinds zijn introductie heeft deze legendarische terreinwagenzijn sporen nagelaten. Een nieuw ontwikkeld ladderchassis en de verbeterde constructie van de carrosserie garanderen opnieuw robuuste onverzettelijkheid. Daarbij maken het stoere design, het hoogwaardig afgewerkte interieur en het trekvermogen tot 3,5 ton de nieuwe Toyota Land cruiser tot de ultieme Tereinwagen. Niets brengt de Landcruiser uit zijn evenwicht, of je nu rijdt in zwaar terrein of druk bent met dagelijkse werkzaamheden. „De Land cruiser is bij ons uit voorraad leverbaar op grijs kenteken. Met zijn 204 pk en wel 500 Nm koppel is geen last hem te zwaar! Komt u hem snel proberen?”, aldus het autobedrijf.

Meer dan 45 jaar Toyota-dealer

Van der Linde is al meer dan 45 jaar Toyota-dealer. En die jarenlange ervaring en kennis is terug te zien in de showroom en de werkplaats. Auto’s zijn er in overvloed. Er zijn standaard honderd gebruikte auto’s op voorraad met een garantie van wel twee jaar. Op een nieuwe Toyota zit nu zelfs een garantie van 5 jaar.

Autobedrijf Van der Linde is gevestigd aan de Broekslagen 12, 8331 TJ in Steenwijk. Ze zijn bereikbaar via (0521) 515 660 of www.toyota-vanderlinde.nl.