Autobedrijf van der Linde heeft nieuwe Toyota Yaris Cross beschikbaar

De nieuwe Toyota Yaris Cross.

Bij Autobedrijf van der Linde in Steenwijk kunnen klanten al 45 jaar terecht voor prima service. Toyota Van der Linde is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig inzet voor de klant en haar behoeften op het gebied van mobiliteit.

Van der Linde doet zowel verkoop van nieuwe en gebruikte Toyota’s als onderhoud en reparaties. „Vanwege het vertrek van vele automerken uit Steenwijk draaien onze technisch specialisten hun hand ook niet meer om voor andere merken. Wij onderhouden uw voertuig met dezelfde liefde en passie als ons eigen merk Toyota”, laat het autobedrijf weten.

Goede voorwaarden

Bij Van der Linde is sinds deze week ook de nieuwe Toyota Yaris Cross beschikbaar. “De prijzen zijn gister bekend geworden en de auto is te bestellen bij ons, zelfs onder de voorwaarden dat je er nog vanaf kan als die tegenvalt in het echt”, vertelt verkoopadviseur Harmen van Veen. De benzine, en de benzine automaat varianten van de Yaris Cross hebben een trekgewicht van 1350 KG. De auto heeft een hoge instap en er ook een super zuinige hybride variant beschikbaar.

Autobedrijf Van der Linde is gevestigd aan de Broekslagen 12, 8331 TJ in Steenwijk. Ze zijn bereikbaar via (0521) 515 660 of www.toyota-vanderlinde.nl

Nieuws

menu