Beens Groep houdt Open Banendag naar iedereen die aan zijn of haar carrière wil (water)bouwen

De Beens Groep zoekt denkers én doeners bij waterbouwwerkzaamheden.

De Beens Groep zoekt denkers én doeners bij waterbouwwerkzaamheden. Foto: Joost Duppen

Doeners én denkers zijn van harte welkom op de Open Banendag bij het waterbouwbedrijf ‘De Beens Groep’ aan de Nylonstraat 16 op zaterdag 26 juni tussen 10.00 en 15.00 uur.

Van zelf op een kraan draaien tot eigenhandig constructielassen. En van CAD-tekeningen maken tot kostprijzen berekenen. Zowel doeners als denkers kunnen op zaterdag 26 juni tussen 10.00 en 15.00 uur hun hart ophalen tijdens de Open Banendag bij Beens Groep. Het familiebedrijf uit Genemuiden zet de poort open voor iedereen die wil zien, horen en ervaren hoe het is om te werken bij een vakkundig waterbouwbedrijf.

Zelf alle werkzaamheden ervaren
‘(Water)bouw aan jouw carrière’ is het centrale thema van de Open Banendag. Zowel jongeren die nog een richting moeten kiezen en ervaren vakmannen, als mensen die een carrièreswitch overwegen, kunnen in een informele sfeer ontdekken of de uitdaging die zij zoeken bij Beens Groep ligt. Medewerkers die al jarenlang hun vakmanschap tonen op de grens van land en water vertellen alles over hun bedrijf, werk en de openstaande vacatures.


Coronaproof eenrichtingsverkeer
De dag is erop gericht om bezoekers de werkzaamheden van Beens Groep te laten ervaren.

Doeners mogen bijvoorbeeld onder begeleiding een kade bouwen, kraan bedienen of in de constructiehal een lastang ter hand te nemen. Denkers worden o.a. uitgedaagd een CAD-tekening of kostprijsberekening te maken. Alle activiteiten van Beens Groep komen via een coronaproof eenrichtingsroute door de kantoren, werkplaatsen en terreinen voorbij.

Volop vragen stellen

Onderweg is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van het waterbouwbedrijf. Misschien wel toekomstige collega’s, want Beens Groep is op zoek naar versterking en biedt vacatures voor zowel bouwplaats- als kantoorpersoneel.

Meer weten?

Ga naar de website Beensgroep.nl/openbanendag voor alle info over de inloopdag.