Bestellijsten en drive-in Bij Bert

De lekkerste hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar bij Bert Marinus. René Wiegmink

Steenwijk – Slijterij Bij Bert verwacht voor de kerstdagen een topdrukte. Omdat eigenaar Bert Marinus maar maximaal twaalf klanten tegelijk in de winkel mag ontvangen, bedacht hij creatieve oplossingen om toch iedereen te kunnen helpen. “Vul je bestelling in op de bestellijst die in de Steenwijker Courant staat en haal je bestelling op via onze Drive-in,” legt hij uit.

Op de bestellijst van Bij Bert staan meer dan honderd verschillende dranken en delicatessen. “In de decembermaand is er vooral veel vraag naar wijn. Verder hebben wij altijd 400 soorten bier en 350 soorten whisky en diverse likeuren op voorraad,” vertelt Bert. Sinds mei kun je ook bij hem terecht voor delicatessen, zoals kaas, worst, chocolade, tapas en vers gebrande noten.

Bert raadt al zijn klanten aan om de bestellijst in te vullen. Die kun je in de winkel afgeven of een foto daarvan versturen via WhatsApp. De slijterij bezorgt bestellingen in Steenwijk gratis. Vraag daarbij wel eerst naar de voorwaarden. In overleg kunnen de medewerkers de bestelling ook buiten Steenwijk bezorgen. Het is ook mogelijk om zelf de bestelling op te halen in de Drive-in. Daarmee bedoelt Bert dat je op afspraak voor de deur parkeert en meteen de bestelling inlaadt, die hij al voor je klaar gezet heeft. Betalen kan via een tikkie of met het mobiele pinapparaat.

Met extra openingstijden wil de slijterij de drukte verder nog zoveel mogelijk spreiden. “We zijn vanaf maandag 14 december gedurende tien dagen open van 8.00 uur tot 20.00 uur.” Dit geldt niet voor het weekend, want zijn de openingstijden net zo als in het centrum. Op zaterdag 19 december dus van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 20 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Slijterij Bij Bert is gevestigd aan de Scholestraat 27 Steenwijk. Geef hier je bestellijst af of app hem naar: 06-13274444.