Bij Sowieso Schoon ben je aan het juiste adres voor het reinigen van je bank in Steenwijk

Foto: Sowieso Schoon

Foto: Sowieso Schoon

Ben je de vuile vlekken in je bank zat? Laat dan je bank reinigen in Steenwijk bij Sowieso Schoon. Zo weet je zeker dat er goed met je bank wordt omgegaan en deze weer zo goed als nieuw uit de wasstraat komt. Door gebruik te maken van vakkundige reinigingsmiddelen hoef je er niet bang voor te zijn dat je bankstel wordt beschadigd of in een andere kleur uit de schoonmaak sessie komt. Dankzij jarenlange ervaring met het particulier en zakelijk schoonmaken van meubels is je bankstel bij Sowieso Schoon in Steenwijk in goede handen.

Hoe meld ik mijn vieze bankstel aan?

Heb je de beslissing genomen om je bankstel eindelijk die hoognodige reinigingsbeurt te geven? Neem dan telefonisch contact op met Sowieso Schoon voor het reinigen van je bank in Steenwijk. Via de website is het ook mogelijk om je bank aan te melden. Er zal op basis van de doorgegeven informatie en wensen een offerte uitgebracht worden. Tot dit moment zit je nog steeds nergens aan vast.

Afspraak maken voor een proef reiniging

Als je akkoord gaat met de offerte dan komt Sowieso Schoon graag bij je langs op het doorgegeven adres. Er wordt een afspraak gemaakt voor een proef reiniging. Zo kun je eerst kijken hoe het schoonmaken wordt gedaan. Mocht je, op de een of andere manier, niet tevreden zijn over het resultaat, dan kun je op dat moment nog besluiten om niet verder te gaan met de schoonmaakservice van Sowieso Schoon. Er zullen dan geen kosten worden berekend.

Het echte werk kan beginnen

Als je er zeker van bent om je bank te reinigen dan zullen de schoonmaak experts met hun professionele reinigingsapparatuur aan de slag gaan om van je vervuilde bankstel weer een frisse schone zetel te maken. Hardnekkige vlekken zijn hierbij geen probleem en zullen grondig worden aangepakt. Zo kan bezoek weer normaal over de vloer komen voor een kopje koffie zonder dat je je hoeft te verontschuldigen voor de vlekken op de bank.

100% tevredenheidsgarantie

Met de 100% tevredenheidsgarantie zit je altijd goed bij Sowieso Schoon. Mocht er toch nog een vlek achter zijn gebleven dan krijg je nog een bezoekje van het schoonmaakteam. Het is belangrijk dat je als klant helemaal tevreden bent. Indien dat niet zo is dan is er altijd de mogelijkheid om samen tot een oplossing te komen.

Laat je reactie achter

Sowieso Schoon staat altijd open voor reacties en wil graag dat je als klant tevreden bent. Het is mogelijk om per telefoon je reactie achter te laten, maar je kunt deze ook appen of mailen. Laat naderhand dus gerust weten hoe je vond dat het reinigen van je bank in Steenwijk ging.