Bijzonder in Steenwijk: Heppie Tosti House

Peter en Ingeborg verkopen ook leuke kinderkleding. Sieb van der Laan

Steenwijk - Sinds november is de Steenwijker binnenstad verrijkt met een bijzondere winkel annex lunchroom: Heppie Tosti House aan de Gasthuisstraat 18. „Zoals de naam al aangeeft, zijn bij ons, normaal gesproken, verschillende overheerlijke, verse Heppie tosti’s verkrijgbaar,” vertelt Peter Bruinenberg.

Maar Heppie Tosti House heeft meer in huis. Peter en zijn vriendin Ingeborg hebben in hun gezellige winkel ook verkoop van bijzondere woonaccessoires en hippe kinderkleding. „Wie op zoek is naar een origineel cadeautje kan altijd bij ons even komen kijken. We hebben hier van alles om het in huis gezellig te maken: windlichten, kaarsenkandelaars, vazen, kletspotten en nog veel meer. Verder vonden we dat er weinig aanbod aan echt leuke kinderkleding in Steenwijk is. Daarom verkopen we ook kinderkleding vanaf maat 92 tot 158 van de merken O’Chill (voor de meisjes) en B’Chill (jongenskleding) en ook hebben we veel kleurrijke kleding in de winkel van het trendy merk VinRose.”

Heppie Tosti House is geopend van donderdag tot en met zaterdag vanaf 9.30 uur (op donderdag ook ‘s avonds tot 20.00 uur) en op de meeste koopzondagen. Vanaf medio mei ook op woensdag.

 

Nieuws

menu