Braad Zonwering en Stoffering is klaar voor de lente

Het team van Braad staat ook tweede paasdag klaar. Braad Stoffering en Zonwering

Het team van Braad Zonwering en Stoffering aan de Roomweg 11 maakt zich op voor de lente, want het is weer tijd voor een lente-update van je woning. Tijd voor iets nieuws.

Het team van Braad Zonwering en Stoffering aan de Roomweg 11 maakt zich op voor de lente, want veel mensen zijn bezig met een lente-update voor hun woning. Tijd voor iets nieuws. Nieuwe gordijnen, zonwering of een nieuwe vloer.

In en rond huis zijn natuurlijke tinten, hout, bamboe en duurzaam de trends van dit moment. Evenals een slim huis. Een slimme thermostaat, ledlampen en natuurlijk elektrisch bedienbare raamdecoratie en gordijnen. Braad is al bijna 10 jaar leverancier van het kwalitatief hoogstaande merk Ambiance Zonwering, aangevuld met specialistische, exclusieve merken. Je kunt bij Braad Zonwering/Stoffering terecht voor je gehele interieurstoffering en zonweringen. De showroom is dagelijks op afspraak geopend om inspiratie op te komen doen.

Ook op tweede paasdag, maandag 5 april, is de showroom geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Een afspraak is te maken via het telefoonnummer 0521 511 596. „Maar als iemand liever niet naar de winkel komt, komen we net zo graag met onze stalen bij thuis langs,” zegt Raymond Braad. „Uiteraard houden we ons daarbij aan RIVM-voorschriften.”