Aangeboden door: cyell.com

Cozy chique is de trend van 2022

Foto: pexels

Cozy chique is de grootste fashion trend van 2022. We zagen deze trend al in 2021 en met het verstrijken van de maanden is deze trend nog populairder geworden.

Dit kwam doordat we allemaal massaal thuis werkten. En er zit een groot voordeel aan thuiswerken, namelijk dat we de gehele dag in comfortabele kleding kunnen werken. En kies je ook nog eens voor chique loungewear of nachthemden voor dames , dan kun je deze als je het met een blazer combineert ook perfect dragen tijdens een Zoom meeting. In dit artikel geven wij je enkele redenen om ook voor de cozy chique trend te kiezen. Lees snel verder en ontdek meer!

Zit erg lekker

Een groot voordeel van meedoen aan de cozy chique trend is dat deze loungewear en huispakken erg lekker zitten. Dat is dan ook een van de belangrijkste redenen om comfortabele kleding te dragen. Het werkt namelijk stukken fijner als je in comfortabele kleding zit.

Het is warm

Cozy chique kleding is ook nog eens erg warm. Zeker in de koude wintermaanden is het lekker om in een warm huispak te vertoeven. Je kunt hierbij ook kiezen voor gebreide loungewear, zodat je het niet snel koud hebt.

In een keer een outfit

Koop je cozy chique kleding zoals een huispak, dan ben je eigenlijk in een keer al klaar en heb je dus meteen een outfit. Je staat niet meer uren voor de spiegel na te denken over wat je aan moet trekken vandaag.

Ook buiten te dragen

Cozy chique lounge wear kun je ook gewoon buiten dragen. Zo kun je de hele dag in comfortabele kleding lopen. Doe bijvoorbeeld een huispak aan en combineer deze met stoere laarzen en een leren jas of ga voor een mooie chique oversized jas en stijlvolle witte gympen gecombineerd met loungewear. Hiermee steel je zeker de show op straat.

Zachte stof

Cozy chique kleding is vaak gemaakt van zachte stoffen. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort. Je zal er een lekker knus gevoel in krijgen. Ook hebben deze stoffen een hoog aaibaarheidsgehalte.

Ga op zoek naar cozy chique kleding

Wil jij ook meedoen met de cozy chique trend? Ga dan op zoek naar fijne loungewear en huispakken online. Wedden dat jij snel een comfortabele outfit zal vinden die precies bij jouw stijl past?

Nieuws

menu