De Meenthe faciliteert online zakelijke bijeenkomsten

Streamen kan gemakkelijk vanuit een van de zalen.

Rabo Theater De Meenthe biedt zakelijk streamen aan in samenwerking met Stream NL. Webinars, (product)presentaties, congressen, (aandeelhouders)vergaderingen, lezingen, beurzen, voorlichting, workshops, trainingen, masterclasses, persconferenties, informatieavonden, Q&A’s, evenementen, optredens, trouw- of rouw ceremonies. Zomaar een greep uit de mogelijkheden.

„Wij maken in zeer korte tijd een bijzondere sfeervolle beleving,” aldus directeur Han Evers van De Meenthe. „Zakelijk of informeel. Van een talkshow tot bruin café, van een theaterzaal tot een huiskamer. Groots of heel knus en met betrouwbare techniek. Altijd zorgeloos en perfect geregeld. En in combinatie met de streaming diensten van Stream NL bereikt u nog meer mensen. Op kantoor of thuis (actief) deelnemen achter de SmartTV, computer, tablet of telefoon.”

De zalen van het theater beschikken over uitstekende mogelijkheden voor een presentatie, evenement of bijeenkomst. Er zijn projectoren, projectieschermen, afspeelmogelijkheden voor alle soorten media, draadloze (zender)microfoons, laptops voor presentaties en ondersteunende middelen als laserpointers aanwezig. Daarnaast is het gehele gebouw voorzien van een uitstekende wifi-verbinding.

„Meerdere camera’s brengen uw bijeenkomst of evenement dynamisch en afwisselend in beeld. Met mogelijkheid van video instarts, graphics en het tonen van presentaties. Of met interactie door middel van bijvoorbeeld Skype, Zoom, chat, quiz of een poll. De stream is voor een ongelimiteerd aantal online bezoekers benaderbaar vanaf een eigen pagina, vormgegeven in de “look-and-feel” van het evenement of in de huisstijl van de onderneming. Het evenement kan desgewenst nadien geheel of gedeeltelijk teruggekeken worden.” Meer informatie over zakelijk streamen kijk op www.demeenthe.nl . Voor vragen bellen naar 0512-514004 of mail naar han@demeenthe.nl.