De Vries geeft 20% korting op raamdecoraties

Janneke en Wout de Vries staan klaar voor advies. Sieb van der Laan

Steenwijk - Deze periode van het jaar betekent veel thuis zijn. Sfeer in huis is dan ook heel belangrijk, zeker in deze tijd. Dé sfeermaker bij uitstek is je raamdecoratie. „Onderschat niet wat raamdecoratie voor je huis kan betekenen,” weten Wout en Janneke de Vries van Colors@home-De Vries.

 „Raamdecoratie regelt het licht dat binnenkomt en brengt je woonstijl tot leven. Je brengt er sfeer mee aan in het interieur. Daarnaast geeft het je huis de nodige isolatie en privacy. ‘s Avonds meer behoefte aan privacy? Met een goede raamdecoratie is dat in een handomdraai te regelen!” 

De keuzemogelijkheden voor raamdecoratie zijn eindeloos. Voor alle woonwensen is er wel een oplossing te vinden. „Van strakke rolgordijnen tot stijlvolle horizontale jaloezieën tot landelijke panelen, je vindt het allemaal bij ons in de winkel aan de Lange Baan 24. Ons assortiment is zeer breed en varieert van rolgordijnen, jalouzieën, vouwgordijnen, duo rolgordijnen, paneelgordijnen, dupli’s, vlinderjaloezieën tot plissés. Ook shutters zijn erg populair op dit moment. Daarnaast kun je kiezen voor B & C rolgordijnen. De ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Je kunt de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar schuiven, waarmee je eindeloos kunt variëren.’

Je huis sfeervol hebben in de decembermaand? Dat kan nu voordelig, want Colors@Home-De Vries geeft de komende weken 20% korting op alle raamdecoraties. Kijk alvast op www.devries-colorsathome.nl voor inspiratie en kom naar de ruime showroom.”‘En laat het opmeten en monteren maar aan ons over. Wij helpen daar graag mee!”