De Vries geeft 20% korting op raamdecoraties

Wout en Janneke de Vries staan achter de schermen klaar voor advies. Archief Wilbert Bijzitter

Steenwijk - Deze periode van het jaar gaan veel mensen hun huis voorbereiden op het naderende voorjaar. Sfeer in huis is heel belangrijk, zeker in deze moeilijke tijd. Dé sfeermaker bij uitstek is je raamdecoratie. Aanschaf van raamdecoratie kan nu voordelig, want Colors@Home-De Vries geeft de komende twee weken 20% korting op alle raamdecoraties.

„Raamdecoratie regelt het licht dat binnenkomt en brengt sfeer in je interieur,” weten Wout en Janneke de Vries van Colors@home-De Vries. „Raamdecoratie brengt je woonstijl tot leven en het geeft je huis de nodige isolatie. Wil je ‘s avonds meer privacy? Met een goede raamdecoratie is dat in een handomdraai te regelen!” De keuzemogelijkheden voor raamdecoratie zijn eindeloos. Voor alle wensen is er wel een oplossing te vinden. „Van strakke rolgordijnen tot stijlvolle horizontale jaloezieën tot landelijke panelen, je vindt het allemaal bij ons. Ons assortiment is zeer breed en varieert van rolgordijnen, jalouzieën, vouwgordijnen, duo rolgordijnen, paneelgordijnen, dupli’s, vlinderjaloezieën tot plissés. Ook shutters zijn erg populair op dit moment. Daarnaast kun je kiezen voor B & C rolgordijnen. De ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Je kunt de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar schuiven, waarmee je eindeloos kunt variëren.’

Ook voor het buiten houden van vliegen en muggen heeft Colors@Home-De Vries de ideale oplossing. ‘Wij leveren en installeren ook horren van Luxaflex voor zowel ramen als (schuif)deuren in alle vormen en maten. Kijk alvast op www.devries-colorsathome.nl voor inspiratie en neem contact met ons op. Onze winkel aan de Lange Baan 24 mag dan fysiek gesloten zijn, maar wij staan dagelijks klaar voor advies en hulp. Desgewenst worden voorbeelden en staaltjes thuis gebracht. Eén telefoontje via 0521 512 090 of mailtje naar devries@colorsathome.nl is voldoende. En ook zorgen we uiteraard voor het opmeten en monteren.”