De spaarvarkenjacht is geopend bij de BigHunt

Tom Holtzer organiseert de BigHunt. Regiobank Steenwijk

Steenwijk - Liefhebbers van schatzoeken kunnen de komende weken aan de bak, want vanaf vandaag kan er in Steenwijk worden gezocht naar spaarvarkens tijdens de BigHunt.

“Ik vind het leuk om iets te organiseren waarmee mensen naar buiten gaan en daarbij een leuke activiteit kunnen gaan doen. Het is vergelijkbaar met het populaire geocaching, wat ook veel gespeeld wordt,” zegt Tom Holtzer van RegioBank Steenwijk. 

Het werkt als volgt: Tom heeft in 25 rode RegioBank-spaarvarkens een klein cadeautje gedaan en deze varkents, Big 1 tot en met Big 25, verstopt in het centrum en de buitenwijken van Steenwijk.

„Hiervoor heb ik op de FaceBookpagina van RegioBank Steenwijk het evenement BigHunt aangemaakt,” vertelt Tom. „Hier zijn de 25 foto’s van de plattegronden te zien, waarop aangegeven is waar Big 1 tot en met 25 ongeveer verstopt zijn. En als iemand het varken vindt, is het voor het spel wel zo leuk dat de vinder een foto van zichzelf met het varken post op onze FaceBookpagina of via WhatsApp, telefoonnummer 06 37 27 20 27.”

De hele BigHunt periode loopt 6 weken vanaf nu. Wekelijks wordt er een nieuwe aanwijzing gegeven bij de biggen die nog niet gevonden zijn. „Het doel van deze actie is gewoon om een leuke activiteit te hebben voor de buurt. Dus hopelijk wordt dit FaceBookevenement vooraf heel vaak gedeeld, zodat er lekker veel op de varkens gejaagd gaat worden. Dat zou super leuk zijn!”

 

Nieuws

menu