Aangeboden door: desuite.nl

De trends rondom hoog laag bedden van nu

pexels.com Foto: engin akyurt

Ben jij van plan een hoog laag bed te kopen en ben je benieuwd naar de huidige trends op dat gebied? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten we er drie op een rij.

Hoog laag bedden hebben namelijk een beetje een ouderwetse reputatie, want de bedden in verzorgingshuizen zijn natuurlijk niet ontworpen om er mooi uit te zien. Als je je verder verdiept in de mogelijkheden kom je echter uit bij De Suite Moordrecht , waar ze super stijlvolle exemplaren verkopen voor thuisgebruik. Deze bedden doen niet onder voor heuse designbedden, en je ziet er bijna niet aan dat ze in feite zijn aangepast aan de oudere generatie.

Hoog laag bed tweepersoons

De meeste mensen denken dat een hoog laag bed alleen in een eenpersoons variant te krijgen is. In principe is dat in veel gevallen ook zo, maar daar hebben ze bij De Suite in Moordrecht iets op bedacht. Daar kun je namelijk een zogeheten deelbaar bed kopen. Dit is een hoog laag bed tweepersoons , dat uit twee verschillende delen bestaat. Deze delen hebben wieltjes, en kunnen dus gemakkelijk uit elkaar geschoven worden. Dit is super praktisch in meerdere opzichten. Zo kun je gemakkelijk beide bedden opmaken doordat je ze uit elkaar kunt schuiven, je kunt gemakkelijk de vloer eronder stofzuigen en ook mantelzorg verlenen wordt makkelijker als je er aan beide kanten bij kunt. En dat terwijl je in principe gewoon elke nacht naast elkaar kunt slapen alsof het een normaal tweepersoons bed is. Een hoog laag bed tweepersoons is ideaal voor partners die graag samen slapen, maar wel de praktische kanten van een eenpersoons bed willen.

Hoog laag bed met FPS-technologie

Heb jij chronische pijnklachten of een ziekte als reuma? Dan is het slim om je hoog laag bed bij De Suite in Moordrecht te laten maken met FPS-technologie. Dit betreft subtiele geluidsgolven die in het matras worden geproduceerd. Deze geluidsgolven hebben een zeer positief effect op je lichaam. Ze bevorderen de bloedsomloop en ontspannen de spieren. Ideaal voor topsporters, maar ook voor mensen op leeftijd die wat stijver zijn. Een bed met FPS-technologie is gemakkelijk te bedienen middels een afstandsbediening, en uiteraard is deze techniek te combineren met een hoog laag bed. Dit is immers tevens super praktisch voor mensen op leeftijd.

Hoog laag bed met design uitstraling

Als jij denkt dat een hoog laag bed standaard super lelijk is heb je het absoluut mis! Bij De Suite in Moordrecht maken ze namelijk super stijlvolle bedden op maat, en kun je het design ervan helemaal zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld de gewenste stoffering, het materiaal voor het hoofdeinde en zelfs bijpassende nachtkastjes. Met hun hulp creëer je gemakkelijk een slaapkamer die zo in een woontijdschrift kan, en dat terwijl je profiteert van alle gemakken van bovenstaande technieken. Comfort gecombineerd met design is dus heel goed mogelijk! Doe jezelf en je lichaam een plezier en bestel een super de luxe bed dat van alle gemakken is voorzien, terwijl je tegelijkertijd je slaapkamer een flinke upgrade geeft!

Nieuws

menu