Denk ook voor je Valentijnscadeau lokaal

Steenwijk - Zondag 14 februari is het weer Valentijnsdag! De afgelopen jaren organiseerden de ondernemers van Vestingstad Steenwijk een mooie Valentijnsactie op en rond Valentijnsdag, meestal met medewerking van de Valentina’s die zorgden voor de leuke Valentijnsacties en -foto’s en natuurlijk de grote Hartenwensenactie van de laatste paar jaar.

Helaas zijn door de lockdowns de winkels en horeca al enige tijd gesloten tijdens en daarmee is dit jaar een grote Valentijnsactie niet mogelijk.

Toch hebben veel winkels en restaurants in de Vestingstad Steenwijk leuke acties voor Valentijnsdag, dus blijf vooral lokaal kopen, ook voor Valentijn. Natuurlijk staan ook in Steenwijk de rozen, parfums en bonbons klaar! Zoek je een mooi sieraad voor je geliefde? De juweliers Maas of Visser hebben het ongetwijfeld! Een mooie roman of spannende thriller? Bestel ‘m bijvoorbeeld bij Primera Steenwijks Boekhuys of Groenendijk. Of een lekker ontbijtje op bed? Denk aan Het Pakhuys Catering! En uiteraard voor een romantisch etentje thuis voor jullie samen verzorgen de lokale restaurants dit graag. Kijk hiervoor op www.steenwijkvestingstad.nl/winter-in-steenwijk/bezorgen