Aangeboden door: sans-online.nl

Deze verschillende soorten jeans zijn er

Eigen foto

Jeans zijn je waarschijnlijk wel bekend onder de naam spijkerbroek. Spijkerbroeken zijn al jaren lang populair bij velen, en om die vele mensen gelukkig te houden zijn er ook verschillende soorten spijkerbroeken, oftewel jeans. Zo weet je dat er voor iedereen wel een bepaalde jeans is waarin iemand zich comfortabel voelt. We lichten er hier twee soorten jeans, de mom jeans en de skinny jeans, uit.

Skinny jeans

Skinny jeans zijn strakke spijkerbroeken, die letterlijk overal strak zitten. Hij begint strak bij de taille, is strak om de kont, strak om de bovenbenen en strak om de onderbenen en strak tot aan de pijpen. Naast dat deze broek dus gewoon heel strak is, zijn er een aantal andere kenmerken die een skinny jeans net als andere jeans kan hebben. Dit zijn bijvoorbeeld verschillen in kleur - ze hoeven niet altijd denim blauw te zijn, maar komen ook voor in de kleuren zwart, grijs en bruin. Ook heb je zogeheten lightwashed jeans, waarbij de kleur een tintje lichter is geworden met het effect alsof de kleur een beetje is ‘weggewassen’. De skinny jeans kan ook gaten of scheuren bij de knieën of de bovenbenen bevatten.

Mom jeans

Mom jeans zijn de wijdere spijkerbroeken. Deze hebben een vorm die vaak strak zit bij de taille, maar zodra je de broek meer naar onderen volgt, wordt de jeans hoe lager hoe losser. Hierdoor is deze jeans erg geliefd om te combineren met strakke truitjes erboven. Mom jeans komen ook voor in verschillende kleuren en kunnen ook gaten of scheuren bij de knieeën hebben. Dit komt niet zo vaak als bij de skinny jeans voor, omdat mom jeans origineel gezien een nette spijkerbroek hoorde te zijn, die niet teveel van het lichaam of de vorm van het lichaam liet zien. Daarnaast komt deze soort spijkerbroek ook heel veel voor met verschillende soorten taille hoogtes. Zo heb je een high waisted broek, waarbij de taille heel hoog zit, bijna tot aan de buik en ook low waisted, waarbij de broek pas begint bij de heupen. Het is net wat je het lekkerste vindt zitten.

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe jeans? Wacht dan niet langer en check sans-online voor de leukste deals van topmerken! Niet alleen hebben zij mom jeans en skinny jeans op hun website, maar ook een tal van andere soorten spijkerbroeken, neem eens een kijkje en laat je verrassen.

Nieuws

menu