Aangeboden door: DWE-ICT

Dynamics365: een toevoeging voor uw bedrijf?

-

Dynamics365 is een software pakket van Microsoft dat een aantal tools weet te combineren. Deze tools zijn op het gebied van verkoop, service en marketing. Deze software heeft een positieve impact op de klantervaring bij het shoppen bij uw bedrijf. Maar waarom moet u nou kiezen voor Dynamics365? In dit blogartikel vertellen we u graag 5 belangrijke redenen.

Makkelijke integratie met andere software van Microsoft

Dynamics365 werkt enorm handig met andere software die door Microsoft wordt gemaakt, met als bekendste applicaties die van Office 365. Maakt uw bedrijf gebruik van apps van Microsoft zoals Outlook, Word of Excel? Dan is Dynamics365 zeker een goede keuze! Je kan gemakkelijk allerlei processen beheren zonder over te moeten stappen naar nieuwe software. Zo mailt u gemakkelijk een klant vanuit outlook of beheert u data zonder moeite in Excel

Toegang tot uw data, waar dan ook

Remote werken wordt steeds populairder, maar niet zonder enige obstakels. Vaak werkt niet alles thuis hetzelfde op kantoor als thuis. Met Dynamics365 is dit niet het geval. U kunt dus zelfs wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent naar Curaçao nog uw software checken.

Meer data is meer inzicht

Data is tegenwoordig een van de belangrijkste dingen voor elk vooruitstrevend bedrijf. Daarom is het belangrijk dat u zoveel mogelijk data kan verzamelen. De software van Dynamics365 biedt hier uitstekende mogelijkheden voor. Zo heeft u niet alleen meer informatie, maar blijft u de competitie ook voor.

Uitstekende beveiliging

Naast veel uitgebreide mogelijkheden wat betreft features, beschikt Dynamics365 ook over een uitstekende beveiliging. Uw data staat altijd zeer veilig in de Microsoft Cloud. Naast de beveiliging van Microsoft, wordt u ook ondersteund door de Europese Unie. De producten moeten namelijk voldoen aan de Europese richtlijnen op het gebied van AVG, dit is bij Dynamics365 zeker het geval!

Constante ontwikkeling van de software

Dat de software momenteel al heel goed is, is fijn. Dat de software nog steeds verder ontwikkeld wordt, is misschien nog fijner. Microsoft geeft elk jaar enorm veel geld uit aan de ontwikkeling van Dynamics365. Deze ontwikkelingen zijn op gebied van nieuwe features, verbeterde integratie en nog betere beveiliging

Dynamics365 voor uw bedrijf

Bent u inmiddels benieuwd naar de mogelijkheden van Dynamics365 voor uw bedrijf? Neem dan eens contact op met DWE-ICT . Deze partij heeft veel ervaring met het toepassen van software op vele verschillende situaties. Zij denken graag mee wat u wel en niet nodig heeft, om zo tot een ideale samenstelling te komen.

Nieuws

menu