Edwin Kapsalon verhuist naar Gasthuisstraat

Edwin Moolenkamp is trots op zijn nieuwe salon.

Edwin Moolenkamp is trots op zijn nieuwe salon. Sieb van der Laan ©

Steenwijk - De Gasthuisstraat is een kapsalon rijker: Edwin Kapsalon. ‘Op zaterdag 4 maart heb ik samen met mijn twee nichtjes om 13.00 de deuren geopend van mijn nieuwe salon aan de Gasthuisstraat 15,’ vertelt een trotse eigenaar Edwin Moolenkamp.

‘Er waren zoveel klanten die toch even nieuwsgierig waren hoe mijn nieuwe salon er uit zou zien en ik heb natuurlijk zoveel fijne reacties gekregen: dat doet eens mens zo goed! Dank aan al mijn klanten voor de vele cadeaus, lieve woorden en vooral voor deze gezellige dag.’ 

Edwin is bijna vier jaar geleden begonnen met zijn kapsalon aan de Scholestraat 25. ‘Ik wist toen nog niet heel goed wat ik moest verwachten en ik dacht: ik begin gewoon en we kijken wel waar het allemaal op uitloopt,’ vervolgt de jonge ondernemer. ‘In deze vier jaar heb ik een mooie klantenkring kunnen opbouwen hier in Steenwijk en nu was het tijd om een stapje verder te gaan.

Die stap was door een prachtig pand te kopen en helemaal te renoveren. Samen met mijn familie heb ik er een prachtige salon van kunnen maken.’ 

Edwin Kapsalon is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Dames, heren en kinderen kunnen bij hem terecht voor knippen, kleuren, permanenten en haren opsteken.