Een Friese website maken doe je zo

Afbeelding: Shutterstock

Afbeelding: Shutterstock

Met een Friese website ben je direct herkenbaar op het internet, waardoor je meer bezoekers en omzet binnenhaalt. We laten zien hoe je de pompeblêden online vertegenwoordigt.

WordPress hosting

Dit is de eerste stap dat betekent een WordPress hosting uitkiezen dat bij je plannen past. Denk hierbij aan de grootte van je opslag, de hoeveelheid e-mailadressen en een database inzetten. Nadat je een optie afrekent, start je met de basisvoorwaarden zoals een slogan. Neem daarvoor de bekende uitspraak It giet oan als inspiratiebron, aangezien deze woorden in het land een positief gevoel loslaten. Met andere woorden: gebruik actieve associaties om mensen te verwelkomen.

Het design

Na de beginzin te hebben beschreven, is het tijd om na te denken over de vormgeving. Vergelijk dit met het ontwerp van een succesvol museum: op de beste plekken hangt kunst, zo wandelen de geïnteresseerden rustig door en kopen ze daarna ook een artikel in de museumwinkel, omdat ze op herhaling een prachtig schilderij bijvoorbeeld zagen en dat gevoel mee willen nemen naar huis. Een kwalitatief design voldoet aan de volgende eisen:

Is meteen duidelijk voor je publiek

Een persoon landt via onder andere Google op je homepagina en moet een vervolgactie uitvoeren om je doel te bereiken. Inschrijven voor een nieuwsbrief over het Skûtsjesilen in Sneek is daarvan een prachtige illustratie.

Neemt passend afscheid

Helaas, het grote deel van je doelgroep verlaat zonder opbrengst je domein. Toch kun je ze verleiden om terug te keren in de toekomst door onderaan Oant Moarn te zetten. Reken maar dat ze je websitenaam onthouden.

Bouwen

En tot slot als de bouw tekenaars hun werkzaamheden inleveren, timmeren de specialisten de uitvoering in elkaar. Voor jou houd dat in drag & drop builders hanteren om: je blogs goed te positioneren, een mogelijkheid om contact te zoeken inrichten waarmee de aanvragen binnenstromen en een sterke over ons pagina waaruit een gevoel van herkenbaarheid en vertrouwen ontstaat. En promoot daarnaast je producten op een effectieve manier aan de hand van beschrijvingen. Een samenstelling hiervan is de beste methode om het maximale uit je strategie te halen, dus houdt je bouwwerk klein en de groei komt vanzelf.