Een uurtje bewegen in Tuk op woensdagochtend

De lessen zijn op woensdagochtend in het dorpshuis Tjuchem.

De lessen zijn op woensdagochtend in het dorpshuis Tjuchem. Foto Wouter Burggraaff

Onlangs is er op woensdagochtend een nieuwe Chi Kung/Tai Chi groep gestart in het Dorpshuis van Tuk (Tuchem, J.H.W. Pasmanweg 6 Tuk). Al enige tijd is Wouter Burggraaff met zijn Dao Lu school ‘youflow’ actief in Steenwijk. Sinds maart dit jaar is er de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te komen maken met de bewegingskunst Dao Lu.

Dao Lu is een moderne trainingsmethode afgeleid van de eeuwenoude oosterse bewegingskunsten Chi Kung en Tai Chi. De trainingen bestaan uit heilzame oefeningen en hebben als doel vitaler worden en weerbaarheid vergroten. Tijdens de training worden verschillende oefeningen gedaan welke de balans vergroten en waarmee je lekker in je vel komt te zitten. Kortom: door de meditatieve bewegingen van Dao Lu ontspant je lichaam en geest.

De training is op woensdagen start om 08:45 uur en duurt tot 10:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@youflow.nl of op woensdagochtend binnen komen lopen. Het is wenselijk om makkelijk zittende kleding te dragen. verder zijn er geen specifieke eisen voor deelname, iedereen kan meedoen!