Electro World Oosterhof zorgt voor een coole EK Belevenis! Speel mee in de EK Pool 2021 en maak kans op een Philips UHD televisie

Arjan Oosterhof is helemaal klaar voor het EK! Foto: Sieb van der Laan

Voetballiefhebbers kunnen goed terecht bij Electro World Oosterhof. Niet alleen heeft Oosterhof acties, gericht op het naderende EK, iedereen kan ook meespelen in de EK poule en een televisie winnen.

Arjan Oosterhof van Electro World Oosterhof is, net als iedereen overigens, blij dat er weer evenementen mogen plaatsvinden. „Zoals het naderende EK. Waar ik mij voorgaande jaren wel eens verbaasde over alle gekdoenerij, nu ben ik er superblij mee. Zeker omdat ‘we’ er na 7 jaar weer eens bij zijn op het eindtoernooi!”

„En wat kijkt er lekkerder naar een goed potje voetbal dan op een gloednieuwe tv? Voor de ultieme beleving van het EK hebben we daarom de komende weken aanbiedingen met diverse televisies van onder meer Philips, Samsung en Panasonic. Zo kun je geen spelmoment missen. Mijn advies is in ieder geval om bij de aanschaf van een nieuwe tv rekening te houden dat je duidelijk en scherp beeld hebt vanaf de plek waar je tv kijkt. Verder is het gewoon een feit dat een groter beeld de kijkbeleving sterk verhoogt. Natuurlijk kun je bij ons altijd terecht voor goed advies en eventueel omruilgarantie.”

“En om je hoofd koel te kunnen houden, hebben we ook actie met ventilatoren en airco’s. We hebben er momenteel best veel op voorraad in de winkel, maar met het mooie weer gaat het hard. Dus wacht niet te snel met de aanschaf ervan. Ook bij aanschaf van een airco is een goed advies belangrijk, want voor een koel huis moet je gewoon weten welke capaciteit de airco moet hebben om voldoende koeling te kunnen geven. Daarbij is het van belang welke plaats de airco in huis krijgt en welke omstandigheden er zijn: heeft je huis een plat dak of veel raampartijen. Wij verkopen met name veel mobiele airco’s en daarbij moet je ook nog eens rekening houden met bijvoorbeeld het geluid en waar de afvoerbuis komt.”

Tot slot heeft Arjan meer goed nieuws voor voetballiefhebbers: „Iedereen kan meespelen in de Electro World EK Pool 2021 en kans maken op het winnen van een Philips UHD televisie. Je kunt ook je meespelen voor je sportclub of vereniging en kans maken op een televisie voor je club.”

Op 11 juni wordt de eerste wedstrijd gespeeld. Kijk voor meespelen op electroworldekpool.nl of kom langs bij Arjan en zijn team in de winkel aan de Woldpromenade 13-17.

Nieuws

menu