Geen dierenarts spreekuur meer bij Welkoop Steenwijk

Eigen foto

Omdat er voor de 6 Dierenpunten niet voldoende dierenarts bezetting gevonden kon worden, is er helaas gekozen om een punt te zetten achter Dierenpunt. Dit betekent dat er geen dierenarts afspraken meer gepland kunnen worden, echter is er bij Welkoop Steenwijk nog wel een paraveterinair medewerker aanwezig.

 U kunt daarom nog altijd terecht bij Welkoop Steenwijk voor de volgende diensten:

- nagels knippen
- wegen van uw hond of kat
- anaalkliertjes legen
- algemene check up uitvoeren (oren, gebit, huid, vacht etc nakijken) en u indien nodig doorverwijzen naar een dierenarts.
- (voeding) adviezen geven
- hulp bij de behandeling tegen vlooien of het ingeven van ontworming
- oefenen op de behandeltafel 

Verandering in aanbod producten en handelingen

Bepaalde producten die u mogelijk gewend was te vinden in de Welkoop kunnen niet meer worden verkocht doordat wij geen dierenartsregistratie meer hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de producten Bravecto, Stronghold, Profender. Nog steeds beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan anti worm/vlo en andere middelen voor de gezondheid van uw huisdier.

Van het schap maar nog wel verkrijgbaar

Vanaf 1 september is helaas ook de Veterinaire voeding van Royal Canin niet meer te vinden op het schap in de winkel, echter kunt u deze speciale voeding nog wel bestellen via de webshop en via de kiosk in de winkel! Voor vragen en advies over deze óf andere voeding kunt u nog altijd terecht in de winkel bij onze paraveterinaire medewerker. Tevens hebben wij een aantal nieuwe honden en katten voeding mogen verwelkomen in ons assortiment, kom gerust een kijkje nemen in de winkel en laat u adviseren.
 
Wilt u een afspraak maken met de paraveterinaire medewerker voor een van de bovengenoemde diensten? U kunt contact opnemen met het volgende telefoonnummer 0521-514344
Voor adviezen kunt u gerust langskomen in de Welkoop aan de Roomweg 1 te Steenwijk.

Nieuws

menu